nazarina's FotoPage

By: Naza rina

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 24-Sep-2009 05:15 Email | Share | | Bookmark
Raya2009

selamat hari raya aidil fitri...maaf zahir dan batin ya


Friday, 3-Apr-2009 05:38 Email | Share | | Bookmark
Festival Belon Panas Putrajaya

ena and bit
 
free
View all 14 photos...


Saturday, 21-Feb-2009 06:51 Email | Share | | Bookmark
Misi Kesihatan

 
 
 
View all 8 photos...
Misi kesihatan Rumah Anak-anak Yatim dan Miskin, Manjoi, Perak


Saturday, 17-Jan-2009 15:41 Email | Share | | Bookmark
Updating...hmmmm

My Grasshopper
awan berarak
kargo
View all 16 photos...
hehehe...dah lama tak update entry ni..ni antara segelintir gambo yg dah lama tersimpan..hehe


Sunday, 2-Nov-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark

Gerai Nasi Ayam Nadia
Nasi Ayam Nadia
Nurin | Cincalok
View all 15 photos...
Segala perjalanan bermula dari sini...harap setiap langkah akan ada perubahan..i'm a beginner..please guide me..hehehe..Pengembaraan bermula dgn trip ke Melaka pada 31 Oktober 2008. Tepat pukul 12tgh hari ktorg sampai Melaka. Sebaik sampai amy trus bawa sy dan nurin makan nasi ayam yg famous kat alor gajah. Tapi sebelum tu nak makan "Kueh Udang = cucur udang" yg paling top kat Alor Gajah, tp ktorg sampai 1jam awal pulak...takde rezeki la gamaknya..Memandangkan sy dan nurin dah makan donat dalam kereta, jadi ktorg kongsi je la..tp amy ckp rasa nasik ayam tu dah kureng sket sr dulu...hmmm
tapi apa pun yang si amy tu sempat lagi beli belacan melaka...si nurin pulak sempat pose dgn cincalok...hehehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net